divendres, 27 de febrer del 2009

EL BLOC JOVE DE L'HORTA NORD COMENÇA A CAMINAR!

Anit, a la seu comarcal del BLOC, ens vam trobar una colleta de gent de Massamagrell, Rafelbunyol, Tavernes Blanques i Bonrepòs i Mirambell per sopar un bon entrepà i xarrar sobre la comarca, el transport públic, el Bloc Jove...

Vam decidir posar-nos les piles i començar a caminar com a Bloc Jove de l'Horta Nord. La proposta d'aprofitar la campanya del Moutexvalencia per extendre-la per la comarca amb diferents accions puntuals va ser la gran triomfadora de la nit. Encara que també vam proposar activitats per al darrer diumenge d'octubre i vam sumar-nos a la campanya per Volem TV3 que posarà en marxa ACPV.

Aquesta reunió, a mi personalment em va fer molt feliç, ara cal no precipitar-nos, comentar les idees a la gent que no va poder vindre i incorporar nous simpatitzants a l'organització.

Les tasques estan repartides, ara només ens cal posar-nos a caminar, ara ARROMANGUISME!!!

Amunt el Bloc Jove de l'Horta Nord!

I d'ací res les falles i la TNP!



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sens dubte una molt bona notícia ;)
Ja ens ho contaràs amb detalls demà jeje. ens veiem!

Vicent Sánchez ha dit...

Genial!
Visca l'arromanguisme!

Vicent Garcia i Llorens ha dit...

M'alegre molt d'açò que contes ... i a l'hora em fa un pelet d'enveja. Recorde eixa reunió que ferem a Godella on semblà que posàrem una xicoteta llavor, que segons contes comença a creixer. Que així siga.

Ens veiem prompte.

B7s