dimarts, 3 de febrer del 2009

DIJOUS 19 DE FEBRER TENIM UNA CITA!


Hi ha persones que no paren de queixar-se de com estem i no fan res per canviar la truita, al costat oposat hi ha gent que es revela contra el pessimisme i passa a l'acció. És a dir, pensa en quina proposta+acció pot desenvolupar com a individu per contribuir al canvi de rumb.
Una d'aquestes persones que no es limita a renegar és Pere Fuset i la veritat és que de bones idees li'n sobren. L'última és aquesta cibertrobada amb Enric Morera al Café La Seu.

El Bloc no tenim mitjans de comunicació afins (els que existeixen o bé ens ignoren o ens peguen punyalades) però tenim idees i capital humà per portar-les a terme. Hem de convéncer més i més persones perquè o bé vinguen a gaudir de la tertúlia en directe o a través d'internet perquè estarà lliure de manipulacions mediàtiques.

Moltes felicitats per la iniciativa, demà proposaré un brindis "
llarga vida als cibercafés bloquers!"



*L'Arromanguisme té com a principal objectiu contribuir a la consolidació d'un nacionalisme polític fort utilitzant la reflexió per definir les línies bàsiques a seguir per després passar a l'acció sense titubejos abans de fer qualsevol crítica a l'estratègia proposada. La fidelitat al projecte polític més enllà de l'anàlisi de declaracions/pactes puntuals és una altra de les característiques bàsiques d'aquest moviment. Aquesta idea està basada en el seu principi fundacional: només el treball coordinat, constant i decidit del conjunt de la militància pot fer realitat un projecte polític com el del BLOC.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia, vos pase una informació sobre una web de noticies que permet incloure opinions i notes de premsa. Heu de manar un correu en contacte (http://www.valencianoticias.com/contact) dient que voleu donar-vos d’alta com a redactors, heu de dir qui sou i quines notes de premsa voleu incloure.
Si vos ho accepten podreu incloure totes les notes de premsa que vulgueu amb fotos.
La web te al voltant de 2.000 visites diàries el que suposa unes 50 o 60 mil visites mensuals. El 80% de les visites son del País Valencià. Pot ser interessant per a difondre les nostres notes de premsa. La web es www.valencianoticias.com

Josep ha dit...

Ben fet!

Per cert, amb qui pactareu a les europees?