divendres, 23 de gener del 2009

NO HO DIC NOMÉS JO, HO DIU EL CANTANT DE LA GOSSA!


Amics i amigues
que encara vos dóna repelús la ponència per culpa del rellegit paràgraf de les banderoles i que encara tremoleu quan sentiu el superhit "elblocésdedreteselblocésdedretes!"...

Entre els articles de la blogosfera que aborden la polèmica ponència, he trobat un d'un conegut músic i independentista de Pego.

vinga, cliqueu ací i gaudiu de la lectura mentre escolteu una cançoneta de La Gossa Sorda, després refexioneu una miqueta i, si vos abellix, deixeu un comentari!

4 comentaris:

Jose Beteta ha dit...

Eis Rosella moltes gràcies per les felicitacions. Feia moltíssima falta que un personatge que pot influenciar moltíssim el moviment nacionalista al País Valencià parlara obertament de la senyera amb blau i la nació valenciana. Ja està bé de criminalitzar símbols, que al cap i a la fi no són més que draps, notes i noms.

Josep faria molt bé aplicant-se les paraules i aplicant-ho als seus concerts. Que comence primer, si vol, amb la bandera d'esquerra valenciana, que com té estrela, i roja, igual no impacta tant a la gent. Estic segur que si ho fera d'ací un any anaven tota la jovenalla als concerts amb l'estrelada :D

Bo, moltes gràcies de nou!! :)

Juli Just ha dit...

No puc accedir al Blog de Nadal. Ni des de casa, ni des de la feina. ¿em podeu passar el text per llegir-lo? estic molt encuriosit perquè he vist tres blogs on es fa referència.

Gràcies de bestreta.

Rosella ha dit...

Juli per llegir-lo pots fer 2 coses: entrar al web del Blogs de Vilaweb, a la Marina Alta i voràs Garrot des de Pego que és el blog de Nadal.

Si no pots entrar-hi, pots anar al web de valencianisme.com i al fòrum hi ha un tema què parla d'això, al cos del primer missatge està apegat el text.

Opció 3, al blog de Rafa Cotanda (regidor del BLOC de Llíria) també està transcrit.

Vinga, molta sort!

Rosella

Vicent Garcia i Llorens ha dit...

Els micros potents, que es facen sentir!!!