dilluns, 18 de febrer del 2008

VOT ÚTIL (1)


[val.com]El PSOE demana el vot de l'esquerra amb l'excusa d'evitar la victòria del PP. Vostés argumenten però que l'autèntic vot útil és a BLOC-INICIATIVA-VERDS puix la seua acta de diputat li pot restar un al PP. En que se basen per afirmar açò?


[Isaura Navarro]Efectivament la gent progressista pensa erròniament que el vot útil passa per votar al PSOE i li perdona tots els errors, les concessions a l'Església catòlica, les polítiques de dretes en matèria fiscal i la covardia en l'aplicació de certes polítiques socials, per no parlar de la falta de
oposició real a les polítiques del pp al País Valencià. Però per als mes pragmàtics hem de recordar-los que en aplicació de la llei d´hont es impossible que l'escó vaja al PSOE, al contrari, se'n va a mans del PP el que converteix al vot a BLOC-INICIATIVA-VERDS en el vot doblement útil.


He copiat aquest fragment d'una entrevista a Isaura Navarro realitzada pel portal valencianisme.com , si voleu llegir l'entrevista completa cliqueu ací i si teniu 10 minuts mireu aquest video, us convencereu que Isaura Navarro és la millor candidata perquè necessitem diputats i diputades que defensen amb aquesta fermesa els drets bàsics de totes les persones...




2 comentaris:

Albert Llueca ha dit...

isaura for presidenta!

Anònim ha dit...

From Castelló city:

Divendres 29 serà el concert d'Sva-ters, Mama Juana y las Arepas Latinas, Contratempo i Pujah'l to al carrer Sant Fèlix de Castelló. Cap a les 22h o les 23h serà l'horari. Esperem q vinga prou genteta com l'any passat.

Hem tingut certs imprevistos amb el tema cartelleria però prompte els imprimirem, els penjarem a la web i ho manarem pel yahoogroups a tota la jovenalla nacionalista del Bloc per a q li pegueu difussió. Gràcies!

Un tal Víctor