dimarts, 23 de setembre de 2008

NO ENS FAREU DESMEMORIATS!Hem de tornar a la càrrega! Hem de seguir movent-nos contra el poder, contra tots els interessos amagats, contra la desinformació i la desmemòria!

Dissabte a partir de les 17h ens hem d'aplegar tots i totes a Godella per dir que ja està bé! Que ja no ens poden prendre més el pèl, que el trànsit es regula proposant alternatives al transport privat no construint més carreteres, que els que planifiquen les autovies no busquen l'interés general sinó alguns interessos ben concrets.

Jo hi aniré i em retrobaré amb amics i amigues. Em sentiré novament a la barricada, desitjant que la gent desperte abans que tot desaparega sota l'asfalt i les casetes unifamiliars.
És hora de dir als polítics que manen ací i a Madrid que viure bé vol dir viure tranquil. Que viure bé és viure al costat de la natura i no envoltat de carreteres. Que tindre comoditats és poder anar al treball al metro bus o bicicleta escoltant música o llegint un llibre i no estressada al volant. Que és tan digne o més treballar la terra que invertir en borsa. Fins i tot més útil perquè el llaurador és qui m'alimenta a mi i als meus.

Jo assistiré al concert i ballaré i xarraré i m'assomaré des de la impressionant balconada del Parc del Molí per veure el paisatge més bonic que conec: l'horta de València.

Hem perdut les batalles de Benicalap i la Punta i perdem cada vegada que PP i PSOE guanyen votacions als plenaris per requalificar fanecades i fanecades d'horta productiva a Bonrepòs i Mirambell, Foios, Alboraia, Museros, Albalat... però esta traidoria no ens fa decaure ans al contrari anem acumulant ràbia i més ràbia. NO ENS FAREU DESMEMORIATS!