diumenge, 11 de maig del 2008

TNP, un èxit a repetir!


Aquest cap de setmana he participat de la Trobada Nacionalista de Primavera (TNP) del Bloc Jove a Alborache. La veritat és que he tornat plenament satifeta de tot el que allí he viscut.

Primera, el Bloc Jove ha assumit que el paper d'aquest tipus d'encontre és principalment la formació tant de militants com de simpatitzants. Aquest aspecte s'ha concretat en 4 xarrades amb ponents de luxe. Taller de comunicació i premsa conduït per Rafa Garrido (membre del bloc jove i periodista), La declaració valencianista de 1918 presentada magistralment per Agustí Colomer, Com eradicar el llenguatge sexista a càrrec d'Ofelia Vila i per últim El Bloc Jove i la política de baix cap a dalt explicada excel·lentment per Ximo López i MaJosep Ortega.

Segona, trobar-nos unes 50 persones per escoltar, reflexionar, debatre, compartir, participar, riure i ballar té molt de mèrit. En aquestos tems que corren, que sembla que els joves només ens trobem quan anem de concert i només ens expressem cibernèticament.
Tenim molt que aprendre, molt que parlar i assumir responsabilitats, escoltar persones del nostre partit i d'altres plataformes que ens poden enriquir el discurs, que ens poden aclarir les idees o ens poden ajudar a treballar més metòdicament.

No cal dir que la festa també va ser memorable o sinó ho pregunteu a qualsevol dels que hi van estar, la nit va començar amb jocs a l'Alberg perquè podem passar-ho bé i aprofitar per conéixer-nos, després albaes a la porta de l'alberg i ball al pub de Macastre.

Vaig trobar a faltar a alguns/es i m'haguera agradat que alguns dels joves de l'horta nord que de vegades participen d'activitats també hagueren vingut a la Trobada, a la propera no podeu faltar!

En fi, enhorabona a l'organització pel canvi de rumb d'aquestes trobades i a tots i totes els que hi hem anat perquè ha valgut molt la pena.

L'any que ve ens trobem a Biar!

7 comentaris:

Sara ha dit...

Wapiii

m'alegre que ho passareu tant bé i que hi haguera tanta gent, OLÉ!

Jo estava/estic en plenos preparatius de comunions i altres coses menys festives...però bé, altra vegada serà.

Un beset molt gran!

Pere Fuset ha dit...

Ro, gràcies pel teu post. A vore si l'any vinent som encara més gent i les xarrades com a mínim mantenen el nivell.

Anònim ha dit...

Rosella!! completament d'acord amb el post. Jo també vull anar l'any q ve a Biar, q tenim les comarques del sud abandonades i això no pot ser!
Per cert gràcies pel moments de dolçaina que ens vas oferir!! i recorda, ara l'arromanguisme! jeje.
un beset

Anònim ha dit...

Coincidisc amb el que escrius Rosella. Em torne amb les piles carregades per continuar en el dia a dia del valencianisme i amb una esperança: que els "majors" puguen aprendre algun dia dels "jovenets" com nosaltres :)

Per cert, un plaer poder parlar en persona de coses parlades a la blogosfera ;) I a vore si aprofites la teua habilitat per a ballar, que em vas deixar bocabadat amb el teu estil a la pista de ball de Macastre :P

Òscar ha dit...

Rosella!

Pq parles sempre tant bé i escrius igual com parles????

Enhorabona per la trobada m'ha agradat molt compartir este fi de setmana en gent amb tant de trellat com tu.

Besets convergents!

Rosella ha dit...

gràcies a tots i totes pels vostres comentaris!

sareta, si que és una llàstima que últimament estigues desconnectada del blocjove... entre al·lèrgies i comunions...

amadeu i carles, compte amb vosaltres per a la corrent arromanguista!

òscar, què vaig a dir de tu, que tens tanta energia...

una abraçada bloquera!

Albert Llueca ha dit...

jo estava al a capital del imperi...massa curro ultimament!! duc un any i mig fatal!!

però espere poder assistir a algún acte de "los catxorros del BLOC" jejeje com ens digueren una volta!

alé! wapa! q sapigues q testiiiiiime!

PD: el 24 de maig concert a canet d'en berenguer de Morvidos, Kave Kanen, ARSEHEADS i MOCHE...

PD2: no heu de vore eurovisión!

PD3: alé a cascarla !