divendres, 11 de juliol del 2014

HA ARRIBAT L'HORA DE DONAR EL PAS!

Hola,

Sóc Rosella, veïna del poble des de fa quasi 35 anys, implicada en associacions diverses i en la vida política del poble des que tinc ús de raó.

M'agrada compartir idees, discutir amb calma o de forma apasionada, arribar a acords i, arribat el moment, assumir votacions contràries a la meua postura.

M'agrada també compartir projectes amb persones que pensen com jo però també amb altres amb qui només compartisc el projecte en sí.

Ara bé, el que m'impulsa a escriure't esta carta és la necessitat que tenim, tu i jo i altres veïns de juntar-nos i repensar en el nostre poble. No ens val només parlar-ne ens hem de juntar a analitzar com estem, què volem, com ho concretem i dissenyar un pla d'acció per dur-ho a terme. És l'hora de comprometre'ns perquè ja no val viure d'inèrcies. Ja no ens val delegar el futur en altres, encara que siguen triats democràticament cada quatre anys. No val ser espectadors i espectadores és hora de ser protagonistes del present per fer nostre el futur.

Per això et convide a deixar de banda prejudicis i peresa i dir: si volem i ens comprometem, podem compartir el canvi.

Compartir el canvi en la manera de fer política, passar de votar cada quatre anys a fer propostes col·lectives a partir del diàleg entre veïns i veïnes, atrevir-nos a canviar les regles del joc i fer propostes radicals en el bon sentit de la paraula. Perdre la por a seguir instal·lats en la comoditat i arriscar-nos a posar-nos en el lloc de l'altre i decidir col·lectivament el nostre futur.


El divendres 18 de juliol comença el canvi amb una assemblea oberta on parlarem de tot el que ens interesse de forma organitzada i constituirem grups de treball per elaborar propostes constructives. Parlarem d'educació i de cultura, de benestar social i de salut, d'esports, d'agricultura i urbanisme, de joventut i de festes i del que tu vulgues.

Tu, que eres una persona activa al poble, no et quedes al marge. Vine, comboia a la teua gent i participa.

Gràcies pel teu compromís: Tot està per fer i tot és possible!

Rosella