dimarts, 14 d’abril del 2009

D'OLOT A LA TNP!

He passat la pasqua a La Garrotxa, la comarca dels volcans. No hem tingut massa bons temps però si una companyia multicolor: uns quants amics bascos, tres valencianes, una extremenya i els olotins amfitrions, què vos pareix!

Allà, baix la pluja i envoltats de boira, als peus del Montsacopa, hem compartit xarrades, embotits, ratafies, paisatges d'insomni i rumbeta catalana.


Després de quatre dies de bon rotllo, sis hores de camí per la CV-10 per evitar la maleïda autopista de peatge que ens recorre de nord a sud, hem arribat a casa. Afegiu-vos al grup del facebook que tota pressió és poca per denunciar la injustícia que patim!

Uff, el xoc ha segut brutal, la calma i el temps ralentitzat han donat pas a la muntanya de feina de les oposicions, l'institut i les assignatures de magisteri. I a més, la penjada de pancartes del Bloc Jove de l'Horta Nord, la dansà del Carme amb la colla i dues classes d'acadèmia!

I tot a contra rellotge perquè dissabte tornarem agafar el cotxe, Tamara i jo, per fer cap a Ador (La Safor), a la Trobada Nacionalista de Primavera del Bloc Jove, per acabar les vacances celebrant la pasqua al barranc de Carraixet botant a la corda, esclafant ous, empinant el catxirulo i escoltant Pau Alabajos el dilluns de Sant Vicent!
Mare, com vaig a aprovar les oposicions si no pare en torreta????



Hui és 14 d'abril, dia de la república, cal recordar que els valencians tampoc volíem el rei???!!!!

2 comentaris:

Agostí Tiralí ha dit...

Hola Rosella, sóc Agostí de Benidorm. Et conec de llegir-te alguna volta per ací i de sentir a Alba i a Jaume parlar (bé, per descomptat) de tu alguna volta.

Aniràs a la TNP no? Ens hem d´emportar els instruments de música? Jo també toque la dolçaina, però malament, així que igual m´emporte la trompeta i la flauteta dolça...

Si et sóc sincer, em fa moltíssima vergonya anar perquè sóc massa tímid... Vorem com tracteu als nous... jeje.

Salutacions i allà ens veiem!

Rosella ha dit...

ei, Agostí!

Jo aniré dissabte de matí així és que em perdré el tast de begudes i el graffitti...
m'agafaré la dolçaina per a la nit de dissabte però seria bo trobar algun tabaleter,no?

Ah, i la vergonya cria ronya!

Rosella