dimarts, 24 de març del 2009

EL MEU GERMANET VIU A BUENOS AIRES...

El meu germà Lluís està a Buenos Aires. Ha obert aquest blog per contar-nos curiositats dels chéveres. Jo ja me l'he afegit a l'apartat d'enllaços més visitats del meu blog. A més, també gràcies a les noves tecnologies, hui he estat xarrant amb ell i m'ha contat que allà hui era festa i no hi havia universitat.

El motiu, l'aniversari de l'última dictadura, la de Videla, rebatejat com a dia dels Drets Humans. Estàvem parlant d'això i m'han vingut al cap els mocadors de les mares de la plaza de mayo, el llibre de Hebe de Bonafini que em va impressionar, sobre els desapareguts i la lluita per la memòria.

I també Chile, l'ultim discurs de Salvador Allende des del palau de la Moneda, els fills dels desapareguts i també aquest vídeo de 30minuts sobre la Funa de Víctor Jara.

Si teniu una estoneta val molt la pena. Ja deia Galeano que "recordar es volver a pasar por el corazón". Qui no s'emocione és que no té cor!


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ainsss quina "morriña" m'entra amb el blog de ton germà... :( jejeje

mongkix ha dit...

ei rous... gràcies per el teu post! jejeje


al final si que he anat a la moguda de les "madres" i els fills...

i ja t'explicaré com va la rinya entre "madres" i "abuelas".

ja tinc la connexió arreglada... aixi q ja puc veure el video amb tranquil·litat (demà al matí q es quan el hostel està més buit de gent)

i podem quedar un dia d'estos per parlar... dijous no tinc classe com ho tens tu?

b7s

Antzoki ha dit...

Rosella!

Mil gràcies per les teues paraules! Puc dir-te una cosa tu que coneixes als de Rapsodes? Doncs que m'estigueren comentant que si en maig volia acompanyar-los a un concert a Benisanó, i me donaren una targeta amb un mail de "mesdemil" per a que els enviara la meua direcció. Ho vaig fer diuemge i no he rebut resposta, de si l'han rebut o que...

Només era això, gràcies d'avantmà.

I ja voràs quan pile el tranquillo a l'escenari, que estic amb noves lletres i grabant la maqueta!!