divendres, 22 de febrer del 2008

vot útil (2)


No sé si calen massa motius per decidir donar l'esquena als dos partits majoritaris, en contra del PP a tot valencianista li sobren les raons per no votar-lo. El PSOE, no obstant, treu moltíssims vots amb el discurs de la por "que viene el coco, que viene el coco". La por al PP ens bloqueja tant? Ens mata les connexions neuronals? Perdem la memòria?

No ens afecta que el govern central, hui en mans del PSOE
, haja traçat una línia sobre un plànol i això signifique una muralla de formigó de 10 m per a l'AVE sense que cap diputat valencià (exceptuant Isaura Navarro) haja manifestat el seu desacord? Han parlat amb algun alcalde a l'hora de decidir el traçat? Ha valorat l'alternativa avalada per la Universitat Politècnica de València? On està el "talante senyor zapatero"? No caldria seure's a valorar totes les alternatives abans de licitar un macroprojecte com aquest?

No ens afecta que siga un ministre socialista el que no haja parat els peus al senyor Camps i companyia quan han tallat el senyal de TV3 al sud d'Alacant? Les freqüències des d'on s'emet TV3 són de titularitat estatal. On està el "talante", el diputats socialistes valencians no diuen tampoc res sobre aquest atac a la llibertat d'expressió. El silenci és còmplice o no? Els que hem col·laborat amb 10 euros per fer front a una multa injustificada votareu PSOE?

I l'autovia que ens volen col·locar amb l'excusa de soterrar les vies de la línia 1 de Burjassot a Bétera? No és un projecte immensament agressiu per a la comarca de l'horta? Què diu l'alcalde socialista de Burjassot? La resposta és clara, més terreny per especular. I de qui depén l'execució d'aquesta infraetructura tan innecessària? Del ministeri. Algú dels que anirem a la bicifestació del diumenge a Godella contra la Via Parc Nord votarà PSOE el dia 9 de març?


Hi ha milers de raons per no deixarn en mans de PPSOE la nostra terra.


Cada vot compta, vota els valors del valencianisme, ecologisme i l'esquerra! Ara nosaltres!


1 comentari:

Vicent Garcia i Llorens ha dit...

No hi ha color. No són gent de fiar. Van de bons i són els nostres enemics, i tal volta encara són pitjor que els altres, perquè estos ens diuen que ens volen.

Necessitem ser amos del nostre destí.