divendres, 13 de febrer del 2015

Compromís eres tu i tens una cita el 20/02/2015

Hola!

Sóc Rosella i t'escric aquesta carta per convidar-te a la trobada que farem el divendres que ve (20 de febrer) a les 18:30h en el despatxet de Compromís de l'ajuntament.

Si véns, serà perquè sents que els valors de Compromís et representen, perquè estimes el valencià i la nostra cultura, perquè l'horta forma part del teu passat i present i vols que siga futur, perquè t'indignes amb la corrupció i amb les retallades en serveis públics, perquè et revolta la injustícia i la patiment però t'emociona la solidaritat i el compromís cívic de tantes i tantes persones. Sobretot, m'agradaria que vingueres perquè sé que creus que en política com a motor del canvi social que necessitem i que només la societat activa i organitzada pot provocar un canvi en la forma de fer política fins ara.

És per tot això que diem que Compromís eres tu, perquè aquest projecte som nosaltres, persones amb cara i ulls, del poble, com tu.

Vine a la reunioneta del divendres, Compromís no tenim diners per fer grans campanyes però tenim persones i il·lusió. Et tenim a tu, que segur que pots aportar alguna bona idea (saps d'economia, de comerç local, d'educació, de sanitat...), tens alguna habilitat que pots posar al servei del projecte (saps fer vídeos o maquetar revistes, t'agrada fer fotos, cantar, ballar, escriure...) i el que segur tens és energia i un preciós somriure per compartir.

Vinga, no et quedes a casa, vine a fer comboi amb Compromís!

Divendres 20 de febrer
18:30h Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell