divendres, 27 de març de 2009

PRO-VIDA? MECAGUENLÒSTIA!

Com cada matí, he arribat a l'institut i he fullejats els diaris que arriben al centre, de sobte a la portada del liante-emv m'he trobat esta notícia.

Senyores i senyors, ja està bé de d'utilitza r el terme pro-vida per a eixa quadrilla de rebentaplenaris. És defensar la vida agredir a treballadors d'un establiment? És defensar la vida fer la vida impossible a persones que han decidit lliurement no continuar amb el seu embaràs i que ho fan legalment? És defensar la vida contaminar l'opinió pública amb anuncis anònims on es comparen fets sense cap relació? És defensar la vida anar a Àfrica, un país on la SIDA trunca la vida de milions de persones, per condemnar un dels pocs mitjans que n'eviten la propagació...és defensar la vida, donar suport a una institució que ha participat en l'holocaust i que té càrrecs defensen la pederastia?

Mecaguenlòstia, ja!

A vore, jo sóc atea i no faig mal a ningú per ser-ho. Sóc feliç amb la vida que porte i intente ser conseqüent amb les meues idees, potser sóc més conseqüent que alguns dels més feligresos. Estime el meu cos i sóc l'única que pot decidir sobre el seu destí. I per tot això reclame na llei que despenalitze l'avortament en tots els casos, perquè ja és prou difícil prendre la decisió en un cas com aquest i a més haver de passar per una clínica com per, a més a més, ser perseguida per la justícia o un grup de violents com estos que es diuen pro-vida.

Per favor, on anem a arribar, em negue a seguir la doctrina catòlica perquè la majoria de la poblacio diga que ho és. L'estat on jo visc és aconfessional i jo només estic obligada a complir les lleis que aproven els diferents parlaments escollits més o menys democràticament. No he de seguir cap dels manaments del catolicisme perquè no forme part de la seua comunitat de feligresos.


Em negue també a que l'església catòlica siga el lobby més potent de l'Estat, no vull que reba diners públics. Ni un euro, que s'autofinance ja d'una punyetera vegada, per què eixe tracte de favor? Quins servei donen a canvi al conjunt de la ciutadania independentment de la seua confessió?

Jo, quan he tingut relacions sexuals amb homes he utilitzat sempre preservatiu. Però en el cas que em passara alguna desgràcia (violació, fetus amb una malformació greu, trencament del condó, error inconscient...) o no estiguera segura que vull tindre la criatura, seria usuària d'una d'aquestes clíniques. Per això vull que l'
avortament siga lliure i gratuït, perquè els nadons es mereixen una vida digna i sobretot ser estimats.

Per això, si, com sembla, el senyor Zapatero no compleix les meues expectatives, almenys que faça respectar la llibertat que tenim a decidir el nostre futur d'acord amb les lleis vigents i arracone a una institució que pretén que les lleis es facen d'acord amb la seua doctrina i incita a la violència contra els que no la segueixen.

nota: si no heu clicat en els enllaços proposats en l'article, feu-ho!
Per cert, molt bons els articles de Lucrècia de Borja a la revista PICA'M!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Avortar és fracassar:
http://picam.info/num/02/avortar-es-fracassar/

Per cert, ¿alguna cosa a dir sobre els anti-bolonya? A València ells sí que han forçat coses i acosat persones d'una institució molt més respectable com és la Universitat.

I desitge de tot cor que una persona intel·ligent com tú, que ho eres segons es desprén de molts dels teus articles, puga reflexionar amb el pas del temps.

Una altra coseta, amb això de les "greus malformacions del fetus" s'arriben a eliminar fetus per tindre un sol cromosoma de més. Això és eugenèsia.

I més, amb eixa manera de pensar estàs donant la raó a tots aquells que depreden el territori, menystenen el valencià o no protegixen el medi ambient.

Gràcies per deixar-me dir la meua.

Jordi Andreu

Rosella ha dit...

Escolta Jordi, compartisc el que penses al teu article en part (sobretot allò de que hi ha molts mitjans per evitar embarassos no desitjats i molta informació al respecte però supose que tu no podràs sofrir mai cap accident perquè tu no et quedaràs mai embarassat) però que sàpies que continue pensant el mateix que quan he escrit l'article. Les dones som lliures de decidir sobre el nostre propi cos i no té res a vore amb el territori, ni amb la llengua.

Per cert, un cromosoma de més pot ser molt greu, eh? Que no és com una piga més o menys.

Gràcies pel comentari

Anònim ha dit...

home pot ser fracassar segons com es mire, però espere que a València hi haja el dret a fracassar, no sempre se pot guanyar.

no veig bé dir no al Bolonya perquè sí, i crear problemes a la universitat. el Bolonya és imparable, lo intel·ligent seria veure com adaptar-se per quan vinga.

Antzoki ha dit...

Rosella, m'han felicitat al vídeo de youtube però seguixen sense respondre al correu. No sé si esperaran que s'aprope més Maig o què... ja que els coneixes intenta averiguar-ho val? Si no vols, ho comprenc, no passa res.


Endavant Bloc!
Estimem la música