dimecres, 26 de novembre del 2008

TEMPS OBSCURS EN BONREPÒS I MIRAMBELL: L'ALCALDESSA PROHIBEIX QUE ES FAÇA UN BANDO DEL BLOC

Ahir es va celebrar al Centre Cívic la xarrada del BLOC sobre la proposta d'ordenació del trànsit pel poble. En ella es va explicar la proposta, presentada per registre d'entrada en temps i forma, del col·lectiu del BLOC de Bonrepòs i Mirambell per millorar la circulació però també la qualitat de vida dels veïns i veïnes.
També vam demanar que es feren dos bans informatius, la sorpresa ha segut que quan tocava l'hora de fer el primer, no l'hem escoltat, hem anat a preguntar què passava i ens han dit que l'alcaldessa (PSOE) havia prohibit que el feren. Hem presentat la sol·licitud per escrit i encara estem esperenat la resposta.

A la xarrada vingué poca gent perquè se'ns ha negat l'oportunitat d'informar als veïns i veïnes. Han aconseguit el que volen, un poble desinformat perquè només així poden arrelar amb força les seues mentides.

Mai havia passat això en el nostre poble. La democràcia està malalta a casa nostra.

3 comentaris:

Josep ha dit...

Benvolguda Rosella:
no conec el teu poble. Com ha estat l'evolució urbanística dels darrers anys? Es nota l'influència de Paco el Pocero?

Anònim ha dit...

si es nega lo bàsic, els espais públics. doncs lo millor que es pot fer si es vol informar, es prendre el carrer i buscar altres vies d'informació/difusió. el victimisme no servix de res. però també està bé deixar clar quin tipus de gent és el PSOE, i la seua llibertat d'expressió.

Rosella ha dit...

Gràcies pels comentaris.

El PSOE de Bonrepòs i Mirambell representat en l'alcaldessa, està governant el poble més de 24 anys, bona part dels quals mb majoria absoluta. En l'actualitat governa gràcies a l'acord amb Coalició Valenciana. Estan a l'ordre les contractacios digitals, extranyes modificacions del PGOU a petició de particulars, els vetos... etc, etc.

La gent del BLOC no som victimistes, denunciem tot el que passa i proposem alternatives serioses i no ens importa quedar-nos sols en una votació si pensem que hem de fer-ho.

Estimem el poble i ens fot la manca de democràcia que patim dia dia.

Una abraçada als dos, es pot saber qui s'amaga darrere de l'anònim? No m'agrada parlar amb desconeguts/es...jejejejej

Rosella