diumenge, 23 de desembre del 2007

Jo als reis els demane... un institut nou!

Per fi han arribat les vacances, la meua gola estava ja al límit i la faringitis ha esperat acabar ls classes per atacar-me amb fúria. De tota manera espere que gràcies als tractaments proposats per ma mare i la cura antialcohol no arribaré a haver de passar dies amb febra al llit.
Estos dies els apofitaré també per dormir perquè no he d'alçar-me a les 6 del matí per anar a treballar a Canals com he estat fent durant 3 mesos.
Eixa és la vida dels interins/es anar en cotxe d'un lloc a un altre, de vegades fins i tot jugant-nos la vida a la carretera! A mi m'agrada la meua feina així que no sóc dels típics profes de secundària que es passen la vida renegant.Ara, el que no pot ser és fer classe a un institut que té goteres, que no té calefacció suficient, que té clots al gimnàs, que té persianes que no es poden pujar, sense departaments, amb únicament 3 ordinadors per a tot professorat... L'institut on gfaig classes fou construït als anys seixanta i fa vint anys se li va afegir un aulari per atendre la manca de classes. Des de fa 14 anys que el claustre de l'IES Francesc Gil de Canals exigeix un nou institut. Els polítics tiren pilotes fora i qualsevol dia pot haver un accident.
De camí a al treball veig molts cartells de la generalitat amb la inscripció "Ací el teu nou institut", la majoria estan a solars i no hi ha cap obrer treballant. On si que treballen sense descans és a la Ciutat de les Arts i les Ciències i al futur circuit de fórmula 1, allí no calen cartells de propaganda i si que calen inversions milionàries perquè és important la imatge de la ciutat de València al món. Convide a tots els visitants d'eixos grans esdeveniments que vinguen a Canals a vore on faig jo les classes.

No són les obres faraòniques, que a més superen el pressupost inicial de forma insultant sinó les escoles, els hospitals i els bons professionals amb recursos suficients el que ens fa un poble millor, més culte, amb més autoestima i amb més capacitat de crítica i reflexió.


Al butlletí de notes dels polítics que ens governen segur que hi figura un insuficient en serveis públics i una matrícula d'honor en malversació de fons públics.

6 comentaris:

Vicent Garcia i Llorens ha dit...

La gent veu el que vol vore, i si es gastaren tans diners com dius tu en educació per a formar al personal, tal volta s'adonarien que l'ens públic estafa als seus propietaris: els ciutadans.

A més, per molt esforços que es feren, mai quedaria tan be per la tele com la Ciutat de les Arts i les Ciències o una carrera de F1.

Però a pesar de tot pense que no hi ha ningú inocent. La informació està ahi, qui vulga que la prenga. Qui no sap és per què no vol. I quan algú et diga que les coses van d'esta o de l'altra forma, que primer es mire el melic a vore que fa per que siguen així o de l'altra forma.

Una abraçada i bones festes

Noiadevidre ha dit...

Tu ho has dit tot, no són les obres faraòniques les que ens fan un poble millor...
Així estem, els instituts i les escoles que haurien de ser un punt referent, molts estan caiguent-se i en un estat lamentable. Però no patim, no patim, que segur que ens ho arreglen tot.

Bones festes Ro

(Crec que dijous no podré anar al concert, però si vaig ens veiem)

Sara ha dit...

Volem volem volem que estiguen tots borratxos, volem volem volem que estiguen tots bufats!!!

Bé, la veritat és que pense que els del govern camps, quan varen entrar en política, van "caure a la marmita", com obelix, i van bufats les 24 hores del dia. No trobabes raro això de demanar tanta aigüeta???

Després d'açò no se que dir més...bé, si:
BON NADAL I ÀNIMS RENOVATS PER AL 2008!!!

Besots!!*!!

Albert Miret Ballester ha dit...

M'incline mès pel que ha comentat Vicent: la informació està ahí i qui vulga pot recòrrer a vore-la; la ciutadania tambè vol moltes voltes tots estos fenómens i es deixa endur pel populisme. Quan afrontem crisi o problemes de caire económic o ens perjudiquen de veritat, ja en parlarem.
Feliç any nou Rosella i espere que la faringitis ja t'haja abandonat!

Xavier López ha dit...

Que passes un bon cap d´any i un 2008 d´històries que contar en este blog.

Una abraçada gran, i ens vorem (espere!) prompte.

BLOC JOVE Petrer ha dit...

No puc estar més d'acord amb tu. Però hi ha una cosa que em preocupa i molt. El govern valencià manté este tipus de polítiques i... s'incrementa el seu suport electoral fins al 53%!!! El dia de les eleccions vaig treballar a la porta d'un col·legi electoral d'Elda fent enquestes i els votants de dretes feien ostentació de la seua opció i se n'orgullien del nou circuit urbà de Fórmula 1 a València, de la Copa de l'Amèrica, etc. Sovint comprove amb tristesa que la gent no valora la situació dels serveis públics a l'hora de votar.

David (Petrer)